Åkander - Ueno Park - Tokyo

Virksomheden

Værdier

Iterator ApS er et ambitiøst og kreativt firma, som blev stiftet i starten af 2004. Vi har flere års erfaring i konsulentbranchen og startede med at arbejde professionelt med internettet tilbage i 1999.

I det daglige er vi lille kerne af faste medarbejdere, der flittigt anvender freelancere til at løse de opgaver vi ikke kan nå.

Samarbejde
Vi er altid åbne overfor nye partnerskaber med andre virksomheder og kreative personer. Dette er med til at at skabe og udviklenye  produkter og ydelser for os og vores samarbejdspartnere.

Iterators værdier signaleres gennem vores navn og den måde vi arbejder på.  Vi har 3 områder som  vi fokuserer på når vi samarbejder med vores kunder:

I Iterator arbejder vi i det daglige med iterativ udvikling af software, i et tæt samarbejde med kunden. Ved at gentage analyse- og design processen løbende under udviklings- processen, får man implementeret den erfaring, som både udviklere og kunde gør sig i løbet af projektet og man opnår derfor, at kunden får leveret det system de præcist vil have.


Vi  anvender objektorienterede programmeringssprog i konstruktionen af systemer. Dette resulterer i systemer der er lettere at vedligholde og videreudvikle på. Derfor har vi glæde ved at vores  kunder vender tilbage når deres behov ændrer sig og systemet skal tilrettes.

Vi anvender designmønstre (eng. Design Patterns), der er en anerkendt måde, at løse en bestemt problemstilling i systemudvikling. En problemstilling kan ofte løses på mange måder, men designmønsteret er den erfaringsmæsige bedste og dermed best practice. Derfor vælger Iterator altid at anvende bedste praksis indenfor systemudvikling.